BaRoNTiRe VS Mc_S3RRDAR^( LaZyO)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kalli takımından memnun

Kalli takımından memnun Empty Kalli takımından memnun

Mesaj tarafından BaRoNTiRe C.tesi Tem. 14, 2007 11:25 am

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, OBI CUP final maçında Young Boys'u 3-1 mağlup eden futbolcularını tebrik etti. Alman teknik adam, "Benim için önemli olan şey sahada yüzde 100 mücadele etmek ve sürekli ileriye doğru oynamak. Ellerinden geleni yapan ve turnuvadaki iki maçta da galip gelen futbolcularımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. Lincoln'ü oynatmamasıyla ilgili olarak, "Onun da sırası gelir" diyen Kalli, Young Boys maçının en iyisi seçilen genç Serkan Çalık hakkında ise, "Zaten ben Serkan'ı daha önceden çok iyi tanıyorum. Önemli olan böyle gençleri alıp yıldız yapmak" ifadesini kullandı. "ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ"
Karşılaşmaya görev bölgesi forvet yerine ileri ikilinin arkasında başlayan Ümit Karan ise bu kupanın kendilerine sezon öncesinde moral kazandırdığını söyledi. Ümit, "Forvette oynamasam bile yine de golümü atmayı başardım. Takım olarak iyi yoldayız. Barış ve Serkan gibi yetenekli gençlerimiz var. Onlar Galatasaray'ın geleceği" diye konuştu.
BaRoNTiRe
BaRoNTiRe
PATRON_ROOTadmin
PATRON_ROOTadmin

MSN : Site Yöneticisi
MESLEK : HACKER