BaRoNTiRe VS Mc_S3RRDAR^( LaZyO)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fenerbahçe'nin Dört Kalecisi İddialı Konuştu

Fenerbahçe'nin Dört Kalecisi İddialı Konuştu Empty Fenerbahçe'nin Dört Kalecisi İddialı Konuştu

Mesaj tarafından BaRoNTiRe C.tesi Tem. 14, 2007 11:35 am

Fenerbahçe'nin file bekçileri Volkan, Serdar, Mert ve Volkan Babacan Sarı - lacivertli takımın kalesinin emin ellerde olduğunu söylediler.

Fenerbahçe'nin file bekçileri Volkan, Serdar, Mert ve Volkan Babacan Sarı - lacivertli takımın kalesinin emin ellerde olduğunu söylediler.

Geçen sezon kötü bir perfonmans sergilediğini belirten Volkan Demirel, ''Geçen sene Rüştü ağabeyin sakatlığından dolayı kalede ben ve Serdar vardık. Sonuçta takım şampiyon oldu. Şu anda Serdar ben ve genç arkadaşlar var. Fenerbahçe kalesi hiçbir zaman boş kalmamıştır. Her zaman emin ellerde olmuştur. Allah da yardım ederse bu sene de başarılı oluruz. Geçen sene kötü bir performans sergilediğim için artık daha fazla çalışıyorum. Bu sene çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Özlenen ve istenen Volkan'ı sahaya çıkarmaya çalışacağım'' dedi
BaRoNTiRe
BaRoNTiRe
PATRON_ROOTadmin
PATRON_ROOTadmin

MSN : Site Yöneticisi
MESLEK : HACKER

- Similar topics